Author Message
gasemans107th #10445   Posted : 14-10-2011 23:48 GMT+1 hour       
Clan Leader

Online status     Visit user homepage

Karma:   31  
Location: Ommen
Occupation: IT GUY they say :D
Age: 37
Forum Rank: Forum Troll
Posts: 1404

A lot off ppl have problems connecting to BC2 servers.

The solution is very simple

Go to your documents folder and open de BFBC2 folder.
Open the file called GameSettings.
Find the line Recentgames.
delete the list of recent servers.
Find the line ServerFilter, and delete all the settings aswell.

Save the textfile and try again
Sticky #10459   Posted : 16-10-2011 12:29 GMT+1 hour       
Team Leader (Battlefield)

Online status    

Karma:   16  
Location: Rijssen
Occupation: Certified Pipe-Welder
Age: 28
Forum Rank: Forum Troll
Posts: 1297

hmm will try, got the same prob.

edit: it works fine

This post was edited by Sticky (16-10-2011 16:06 GMT+1 hour, ago)
Panther #10480   Posted : 17-10-2011 19:51 GMT+1 hour       
Administrators

Online status     Visit user homepage

Karma:   30  
Location: Eefde
Occupation: IT - Self Employed
Age: 37
Forum Rank: Forum Troll
Posts: 1563

it works indeed but I have to do this everytime before I start the game ... pretty annoying if you ask me ... is there no permanent fix?
For me this solution worked for now:
- Download PBSetup and update punkbuster

This post was edited by Panther (17-10-2011 20:07 GMT+1 hour, ago)
gasemans107th #10484   Posted : 17-10-2011 22:29 GMT+1 hour       
Clan Leader

Online status     Visit user homepage

Karma:   31  
Location: Ommen
Occupation: IT GUY they say :D
Age: 37
Forum Rank: Forum Troll
Posts: 1404

I only had to do this once time.

I tryd the PBsetup and shit but that didnt solve my problem
Sticky #10486   Posted : 17-10-2011 22:35 GMT+1 hour       
Team Leader (Battlefield)

Online status    

Karma:   16  
Location: Rijssen
Occupation: Certified Pipe-Welder
Age: 28
Forum Rank: Forum Troll
Posts: 1297

Quote:
#10480 Panther :
it works indeed but I have to do this everytime before I start the game ... pretty annoying if you ask me ... is there no permanent fix?
For me this solution worked for now:
- Download PBSetup and update punkbuster


same here, after PB update and a reboot it worked fine again
   
Page created in 0.051 seconds
© 2001 - 2019 E&E Computerservice, All rights reserved | version: 3.0